

Chrupiąca pszenica z melasą i migdałami
Opis
Chrupiąca pszenica z melasą i migdałami - Dobra Kaloria
- wysoka zawartość żelaza, magnezu i błonnika,
- 100% natury,
- gotowa do spożycia!
MAGNEZ - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
ŻELAZO - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego i transporcie tlenu w organizmie.
* powyższe efekty zdrowotne można osiągnąć spożywając co najmniej 30 g produktu dziennie. Znaczenie ma także zrównoważony sposób odżywiania i zdrowy tryb życia.
Składniki: ekspandowane ziarno pszenicy (74 g*), melasa buraczana (32 g*), migdały (5 g*).*masa użyta do wytworzenia 100 g gotowego produktu
Chrupiąca pszenica z melasą i migdałami jest gotowa do spożycia:
- dodaj do jogurtu, mleka lub napoju roślinnego,
- dodaj do naleśników, ciasta oraz innych dań,
- możesz również chrupać prosto z paczki.
Przepis na: DESER Z PSZENICĄ EKSPANDOWANĄ, CZEKOLADĄ I ŚMIETANKĄ KOKOSOWĄ
Data ważności 14.11.2023 r.