

Chrupiąca gryka z melasą i migdałami
Opis
Chrupiąca gryka z melasą i migdałami - Dobra Kaloria
- wysoka zawartość żelaza, magnezu,
- produkt wegański,
- 100% natury, gotowa do spożycia.
MAGNEZ - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
ŻELAZO - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
* powyższe efekty zdrowotne można osiągnąć spożywając co najmniej 32 g produktu dziennie. Znaczenie ma także zrównoważony sposób odżywiania i zdrowy tryb życia.
Składniki: ekspandowane ziarno gryki (72 g*), melasa buraczana (37 g*), migdały (5,3 g*).
* masa użyta do wytworzenia 100 g gotowego produkt
Chrupiąca gryka z melasą i migdałami jest gotowa do spożycia:
- dodaj do jogurtu, mleka lub napoju roślinnego,
- dodaj do naleśników, ciasta oraz innych dań,
- możesz również chrupać prosto z paczki.
Przepis na placuszki z chrupiącą gryką :)
Data ważności: 12.02.2024 r.